Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2013 07:48 - Как да предотвратим или да излекуваме рака
Автор: strannica Категория: Други   
Прочетен: 5284 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Как да предотвратим или да излекуваме рака - известната рецепта на д-р Йоанна Будвиг

 

Д-р Йоанна Будвиг е химик с докторска степен по физика и химия, фармацевт и главен консултант по лекарствата и мазнините в Германия.

Позицията й относно рака като проблем на мазнините предизвиква полемика и конфликти не само с производители на преработени мазнини, но и с последователите на популярния медицински метод. Тя обаче остава убедена в тезата си и посвещава половината от живота си в доказване на практическата валидност на своите изследвания. Повече от 50 процента от нейните пациенти са лекари и техни близки, които, вместо да се подложат на химиотерапия или лъчетерапия, търсят помощ от нея.

С течение на времето позицията на д-р Будвиг навлиза все по-сериозно в научните среди. През 2006 г. отваря врати и първият Германски холистичен раков център. Прилаганата диета за онкоболни в него е базирана изцяло на предписанията на д-р Будвиг.

Йоанна Будвиг установява, че в кръвта на тежко болни пациенти с рак има дефицит на някои основни съставки, включващи вещества, наречени фосфатиди и липопротеини. Тя открива, че тези природни съставки могат да се набавят за около три месеца и когато това стане, туморите постепенно се свиват, слабостта и анемията изчезват, а жизнената енергия се възстановява.

Д-р Будвиг открива и естествения начин за набавяне на тези основни съставки, които са толкова необходими в ежедневната диета. Комбинация от само две естествени храни може не само да предотврати рак, но и да го излекува.


Тези храни са органичното ленено олио и quark /прясно сирене или извара/. За да бъдат ефективни обаче, те трябва да се консумират заедно.

Според предписанията на д-р Будвиг е нужно всеки ден да се консумират около 120 грама прясно сирене /или извара/, смесено с 45 грама ленено олио. Сместа се разбърква много добре, така че да не остават капчици от олиото. Разбъркано по този начин, лененото олио не причинява диария, дори в случаите, в които се приема в големи количества.

Природната формула на д-р Будвиг се използва терапевтично в цяла Европа за предотвратяване на рак, мозъчен инсулт, атеросклероза, сърдечен инфаркт, хипертрофия на простатата, стомашни язви (нормализира стомашните сокове), екземи (подпомага всички кожни заболявания), артрит (оказва благоприятно въздействие), и дори имунен дефицит.


Предписанията на Йоанна Будвиг са с 90 процента успех при различни видове рак с разсейки и в различни стадии.

Правилата за хранене на д-р Будвиг:

- Не на месото! Рибата също е изключена. 
- Абсолютно не на свинското месо!
- Не на колбасите!
- Не на захарта и бялото брашно!
- Не на преработените храни и консерванти от какъвто и да е вид!
- Не на консервите! 
- Не на хидрогенираните мазнини и на трансмазнините!
- Забранени са тестените сладкиши, торти, пасти, сладки, макароните от бяло брашно.
- Ако макароните са направени от елда или пълнозърнест ориз, са разрешени. 
Източник - media.framar.bg


http://www.burgasnovinite.bg/11-Rezepta-protiv-rak.html




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1499644
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985