Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2011 21:35 - Има ли учудени? Не частен град, а частна държава.
Автор: strannica Категория: Новини   
Прочетен: 2844 Коментари: 2 Гласове:
14

Последна промяна: 31.03.2011 22:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На тайна среща с Борисов, Цветанов и Дянков, Валентин Златев заплашва, че ще им подпали чергата!

 31-03-2011 

Вчера се е провела конфиденциална скандална среща, покрита от чужди погледи, между премиера Бойко Борисов, Валентин Златев и двамата вицепремиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов. Заради министър Трайчо Трайков Валентин Златев е изпаднал в истерия и е заплашил директно, че ако продължават така, ще изправи цялата си медийна мощ срещу кабинета. Набелязани са били мерки срещу министър Трайков.

 

 

Брилянтни източници на afera.bg от най-близкото обкръжение на премиера информираха, че вчера се е провела шокираща конфиденциална среща между премиера Бойко Борисов, двамата вицепремиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов, и Валентин Златев, шефът на Лукойол у нас.

Срещата е била инициирана под бясното давление на Валентин Златев, доверяват кралските ни източници.

Валентин Златев е бил в истерия и е заплашил директно, че ако не се вземат мерки, ще изправи цялата си медийна мощ срещу министър Трайчо Трайков и целия кабинет.

Валентин Златев е бил бесен от позицията на министъра на енергетиката Трайков. Златев директно е заплашил, че ако Трайков не бъде спрян, на предстоящата междуправителствена среща в Москва в първите дни на април, той ще им подпали земята, под която стъпват.

Източниците на afera.bg информират, че тримата прадставители на правителството, в присъствието на Валентин Златев, са умували как да се справят с положението около министър Трайков.

Цветан Цветанов предложил на Трайков да му се спретне нещо, Симеон Дянков предложил някой друг да замени министър Трайков като водач на българската делегация и преговори, а Бойко Борисов соломоновски предложил да дадат на Трайков десет дни неплатен отпуск.

Очевидно зад драстично острото поведение на Валентин Златев прозира натиск от Русия към кабинета.

Срещата е била шокираща, а Валентин Златев директно е показал на управляващите на страната, че ще ги смачка, ако те не се справят с министър Трайков.



http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=17321&Itemid=9

Клипчето е от elem7d / 15.08.2009




Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anonymous1212 - Гласуваш за Бойко,
31.03.2011 22:36
получаваш Златев!
цитирай
2. tit - Скоро няма да се освободим от Лукойлско робство!:(
01.04.2011 00:47
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1506563
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985