Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2011 17:38 - НСИ изнесе резултатите от преброяването за етническият състав на населението
Автор: strannica Категория: Политика   
Прочетен: 4751 Коментари: 11 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Най-накрая след дълго чакане от НСИ обявиха резултатите  от последното преброяване за етническия състав на Република България:

Роми – 1,5 милиона;
Цигани – 2,8 милиона;
Пенсионери – 2,3 милиона;
Турци – 500 хиляди;
Държавни служители – 500 хиляди;
Други – 200 хиляди;
Елит – 20 хиляди;
Ептен Елит – 1300;
Българи – 3;

От НСИ обясниха резултатите по следния начин:

“ Ромите указани в статистиката са добре познатите ни от миналото цигани придобили вече един про-европейски вид и название, а именно роми. За да не става объркване, сме длъжни да отбележим, че така самообявилите се и изнесени в резултатите цигани, са всъщност бивши българи, които по една или друга причина са избрали да се самоопределят като цигани. Пенсионерите са възприели собствения си статус като отделен етнически елемент, а вероятно благодарение на остарелите си разбирания и жалки останки от някаква гордост са отказали да се определят като цигани, където всъщност им е мястото. За турците няма какво да обясняваме.

Държавните служители също се възприемат като отделен етнически елемент, което отдаваме на навлезлите дълбоко в държавните институции понятия като толерантност, търпимост, мултинационализъм, глобализъм и др. които им пречат да се самоопределят като част от някои от традиционните етнически групи. Като държавни служители се определят – полицаи, съдии, депутати, митистри учители, кметове и общински съветници, служители във всякакви държавни учереждения, агенции, комисии, подкомисии, контролни органи, данъчни, армия и т.н.

Други това са – арменци, евреи, молдовци, македонци, китайци, араби и др. малобройни етнически елементи живеещи в Република България.

Елит – като елитарна етническа група са се обявили редица  бизнесмени ползващи държавни протекции  и изсмукващи на безценица благата на държавата използвайки почти безплатно, евтиния конкурентноспособен труд на населението.

Ептен елит- това са малка група бизнесмени дефакто управляващи България начело с – Валентин Златев, Красимир Гергов, Христо Ковачки, Огнян Донев, Богомил Манчев и др.

Българи – Бойко Борисов, Волен Сидеров и техния президент(президента на всички българи) Георги Първанов“

Попитахме един от тримата българи, а именно президента на всички българи Георги Първанов, как ще коментира рязкото свиване на българския етнос до щастливото число три на което той отговори така:

„Щастлив съм да заявя, че резултатите от това изследване онагледяват успешната политика по обединяването на нацията в един единен етнос. Именно по времето на двата ми мандата, с участието на правителствата на НДСВ и тройната коалиция, не без съдействието и на сегашното правителство, ние с общи усилия успяхме да покажем на Обединена Европа един нов път за решаване на малцинствените проблеми възникващи на етническа основа. Както знаем, от дълги години европейските народи се опитват да интегрират циганите към останалата част от населението на държавите си, но и до сега тези усилия не се увенчават с особен успех. Ние възприехме изцяло нов подход – решихме да интегрираме основния етнос към малцинствените групи, в случая циганите и мисля, че успяхме да го постигнем. Разбира се трябва да признаем и малките грешки които допуснахме в началото, когато още работехме по старата методика за интегриране на циганите към обществото, което доведе до превръщането им в роми, но мисля, че това не е фатално и те скоро ще успеят със собствени усилия да се върнат към циганските си корени.

Тука трябва да отбележа, че превръщането на българите в цигани, нямаше да бъде възможно, без задружните усилия на българските политици на прехода, българския бизнес,банковата система, ДКЕВР, НОИ, МВР, съдебната система и т.н. С общи усилия ние успяхме да ограбим България, да накараме населението да задлъжнее финансово, тези които се опъваха изгонихме на запад, останалите принудихме да работят за без пари. Разбира се основното беше да погубим оразованието и науката, където срещнахме безвъзмездната подкрепа на Митко Пайнера, който успя да запълни получилият се вакуум. Чрез топлофикационните и енергоразпределителните дружества, които изградиха общ план за действие кординиран от ДКЕВР, ние успяхме да нанесем сериозни удари върху чувството на българина за българска етническа принадлежност, като го принудихме да живее като циганин, неможейки  да си плати битовите разходи. Смятам, че сме успели да накараме българите да приемат циганския начин на живот и да се самоосъзнаят като цигани, което се показва и от резултатите от преброяването.

Смятам, че дадохме един добър пример на Европа, как да превърне бедността в оръжие за решаване на проблема с интеграцията на мнозинството към малцинствата. За съжаление трябва да призная неуспеха ни относно пенсионерите, които отказват да се определят като цигани, но смятам, че като условия на живот те се припокриват стопроцентово със средностатистическия ром- бивш циганин.

Друг проблем, които се надявахме да решим с превръщането на нацията ни в циганска беше демографския проблем. Надявахме се българите, като се почувстват цигани да почнат да правят деца на поразия, но уви явно някъде сме сбъркали. Въпреки това аз вярвам във светлото бъдеще и смятам, че този малък проблем ще бъде решен и ние ще се превърнем в една млада и свежа циганска нация, за радост на секс-туристите от целия свят.“

http://neverojatno.wordpress.com/

image




Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. smani - Евала, машала на тАкЪви резултати! ...
09.06.2011 18:08
Евала, машала на тАкЪви резултати!
Ептен елита много бе, за ептен елит!!! :)
цитирай
2. boristodorov56 - За жаление и тримата са предостатъчно да не ни приемат в Шанген!
09.06.2011 18:37
Българите отдавна задминаха циганите в скудоумието си, които поне не се правят на една от най-интелигентните нации в света.
цитирай
3. strannica - Относително е :)
09.06.2011 19:30
smani написа:
Евала, машала на тАкЪви резултати!
Ептен елита много бе, за ептен елит!!! :)


Сигурно бройката включва, освен баш ептен елита, техните съпруги, любовници, тъстове и тъщи, синове и дъщери, баджанаци и прочее - естествено и те са се самоопределили като ептен елит.
цитирай
4. strannica - boristodorov56,
09.06.2011 19:33
"Българите отдавна задминаХА.."

Ти от кои си? :)
цитирай
5. bven - Тези всичките са, както ги определи един съблогер - Божо12345 - еснаф:
09.06.2011 20:18
Държавни служители – 500 хиляди;
Други – 200 хиляди;
Елит – 20 хиляди;
Ептен Елит – 1300.
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - Грешката е
10.06.2011 11:25
псолютно верна. ((((
цитирай
7. pevetsa - Нали споменаха че са кацнали на з...
10.06.2011 17:25
Нали споменаха че са кацнали на земята извънземни, в БГ-то няма ли поне един, може би бат Бойко;-))))
цитирай
8. kalin8 - Мога да кажа само...
10.06.2011 20:11
Едно чисто българско...Аферим!!!
Б.
цитирай
9. strannica - НСИ не може да греши((
10.06.2011 20:25
slavimirgenchev1953 написа:
Грешката e псолютно верна. ((((

цитирай
10. strannica - Ако
10.06.2011 20:27
pevetsa написа:
Нали споменаха че са кацнали на земята извънземни, в БГ-то няма ли поне един, може би бат Бойко;-))))


Чини ми се, че извънземните са сред ептен елита - те живеят в някаква своя паралелна реалност.
цитирай
11. strannica - joysii,
13.06.2011 11:30
1.Ако искаш да кажеш за някого какъв е и що е, елементарната етика предполага да го кажеш лично на него, а не чрез "трети лица" - т.е. чрез моя блог.
2.Не мога да се сетя за нито една причина, поради която можеш да допуснеш, че имаш каквото и да е основание да ми казваш какво е нужно да правя и какво - не.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1504910
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985