Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2011 22:32 - World Revolution Day 15 October 2011
Автор: strannica Категория: Политика   
Прочетен: 4336 Коментари: 5 Гласове:
14

Последна промяна: 08.10.2011 23:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Eдна отдавна прогнозирана световна война: на "гладните" срещу "ситите". Не очаквах, че ще е толкова скоро...май на тази многострадална планета Земя времето наистина се ускорява))

http://15october.net/
:

15 октомври – Да се обединим в името на глобалната промяна!  

На 15 октомври народите от целия свят ще излязат на площадите и улиците. От Америка до Азия и от Африка до Европа хората ще се вдигнат, за да отстояват правата си и да искат истинска демокрация. Настъпил е моментът ние всички да се обединим в един единен световен мирен протест.

Органите на властта служат на малцинството, като игнорират волята на мнозинството и не се съобразяват с човешките загуби и причиняваните екологични щети. Тази ситуация е абсолютно недопустима и трябва да бъде прекратена.

Обединени в единен глас, ние ще накараме политиците и финансовия елит, на който те служат, да разберат, че ние вече сме народ, който сам определя своето бъдеще. Ние не сме стока в ръцете на политици и банкери, те не ни представляват.

На 15 октомври ще се обединим на улиците и площадите, за да положим началото на исканата от нас глобална промяна. Ще излезем на мирни манифестации, ще говорим, ще обсъждаме и ще се организираме. И ще излизаме, докато не постигнем целта си.

Време е да се обединим. Време е да бъдем чути.

Да излезем по улиците на света на 15 октомври!

---------------------------------------------------------------------
Съдейки по българския интернет, България е на Марс и нас 
World Revolution Day 15 October 2011 не ни засяга по никакъв начин.
Ние сме заети с изясняването на това БСП ли са по-добри или Герб))))) Божкеее, Божке...

 








Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Може ли да го включвам в постингите си?
08.10.2011 23:21
Харесва ми идеята за правата!:)
цитирай
2. strannica - Може))
08.10.2011 23:33
Разбира се.
цитирай
3. grigorsimov - Кой има интерес? Това е главният въпрос!
09.10.2011 12:29
Защото от векове, всяка революция и всяка промяна е водела, от лошо, към по-лошо!

Юдомасоните и световните войни:
Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на световното масонство, преди смъртта си – 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия:
"Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)...
За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!
Този цитат, за първи път се появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк.

Не вярвам да не сте чували за Антихриста и "знака на звяра", който ще е най-усъвършенстван биочип, служещ ,и за универсален документ за самоличност, и за средство за безкасово пазаруване. Този "знак" ще бъде поставян на челото или на ръката на всеки човек, та без този "знак", никой да не може да се движи свободно, нито даже хляб да може да си купи.

А самият Антихрист ще е еврейски световен цар, натрапен на света с имама, като световен "спасител и благодетел".
Антихрист и световното му юдейско правителство ще бъдат наложени, именно, след т.н. "гигантското социално сътресение" и след Третата световна война.
И след невижданите ужаси, които ще бъде принудено да преживее човечеството, Антихрист ще бъде представян за единственият възможен "спасител и благодетел" на човечеството, и огромното мнозинство от хората ще му повярват, защото, освен всичките други измами, за представянето на антихриста, за "спасител" и за "слязъл от небето Христос", ще бъдат прожектирани в небесата чудни, невиждани картини...
цитирай
4. djgator - !!
11.10.2011 00:12
Ето за това става дума! Всичко е казано още преди години, очакваше се и сега настъпи момента :)
Цайтгейст - революция!
цитирай
5. demonwind - Че за какво ще протестира българинът?
11.10.2011 12:31
За това, че горивото му било скъпо (при положение, че на Запад е още по-скъпо, а нали и ние сме в клуба на богатите, макар и като чистачи), а не че заплатите са бангладешки (а дали в Бангладеш не получават повече?) ;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1504728
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985