Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 14:38 - "Вашите избиратели не желаят да бъдат управлявани от бивши комунисти – а както всички знаем, бивши комунисти няма"
Автор: strannica Категория: Политика   
Прочетен: 2526 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ОТВОРЕНО ПИСМО

До г-н 
Boyko Borissov
До г-н 
Radan Kanev
До г-н 
Evgeny Mihaylov

Обръщам се към г-н Бойко Борисов като председател на партията, за която съм гласувала. Обръщам се към г-н Радан Кънев като председател на друга партия, за която също съм гласувала, преди години. Обръщам се към г-н Евгени Михайлов като представител на организация, за която бих гласувала.

Господа,

През последната година аз и моите сънародници станахме свидетели на неща, които не съм вярвала, че мога да видя в България. В продължение на една година единствените реакции, които виждаме от страна на опозиционните партии, са декларации, писма, становища, изявления, думи, думи, думи. В продължение на една година хората в България протестират и остават нечути – както от управляващите, така и от опозицията. 

Аз не съм политик. Аз съм зъболекарка. Когато пациент ми се довери, аз правя за него това, което иска той – използвайки компетентността, която притежавам. Затова моите пациенти се връщат отново.

И вярвам, че този принцип важи и в политиката. Ако представлявате себе си, като частни лица или политически организации, имате право да вземате решения сами. Ако представлявате (потенциални) избиратели, трябва да вземате предвид и техните желания. За да се връщат избирателите ви отново при вас. И не мислете, че онези 50% от българския народ, които не гласуват, просто са мързеливи или глупави.

Общото между вашите избиратели е, че са антикомунисти. Вашите избиратели не желаят да бъдат управлявани от бивши комунисти – а както всички знаем, бивши комунисти няма. 

Вашите избиратели не желаят да се присъединяват към Евразия. 

Вашите избиратели не желаят национализация и индустриализация, а нормална бизнес среда. 

Вашите избиратели не желаят да живеят в информационно затъмнение.


Вашите избиратели не желаят да слушат глупости от националния ефир.

Вашите избиратели са най-младите, най-умните, най-способните хора на България – и заслужават повече от това, което получават в момента. И са гласували за вас, защото са смятали, че можете да го реализирате.

Можете ли, господа? А искате ли?

Интересуват ли ви желанията на вашите избиратели?

Интересува ли ви колко българи в тази страна са оставили личния си живот на stand-by за да излизат всяка вечер на протест пред парламента в продължение на година, за да превеждат ИСТИНСКИ новини от чуждестранни издания и да ги споделят във Фейсбук, за да обясняват на други хора какво се случва, за да мислят как да постигнат нови избори?

Това, господа, не е наша работа, но я вършим. Защото не можем да разчитаме на новините в националните медии. Не можем да разчитаме на управляващите да чуят исканията ни. Не можем да разчитаме и на вас. 

След събитията в Украйна не можем да се самозаблуждаваме, че нищо не зависи от нас, че законно е само мирното изтърпяване на целия мандат на вредната Тройна коалиция. Не можем да си затваряме очите пред факта, че парламентът на Украйна, вслушвайки се в гласа на хората, за 2 дни гласува всички промени, за които България МЕЧТАЕ от 25 години. 

Господа,

Смятате ли, че сте способни да удовлетворите исканията на хората, които са гласували и които биха гласували за вас? Сигурни ли сте, че това, което правите в момента, е най-доброто за България и за нейното бъдеще? Наистина ли желаете промяна? 

Ако да, нека направим нещо реално, заедно и веднага.

Ако не, имайте честта да го признаете честно, за да можем ние, вашите избиратели, да решим по какъв друг начин да постигнем целите си.

Поздрави, Мая Живкова

https://www.facebook.com/maya.zh






Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1500764
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985