Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2017 22:47 - ПРОЛЕТЕН ПОЗДРАВ КЪМ НАЙ-ПЪРBИТЕ БЛОГЪРИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2401 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 23.03.2017 09:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                  С посвещение на Борн, Блеки и Икономиста:

   С цел спечелване на изборите на 26. т. м. от зависимите от нас политици  бе разпратена от Центъра актуализирана към настоящия момент Инструкция до всички наши бази. Целта ни е да привлечем на наша страна масите, които не се образовани компютърно, да завладеем умовете и сърцата им. Тези маси живеят в региони, доста по-изостанали в сравнение с другите в страната. В Центъра обаче отчитат тежестта на тези хора като електорат и възможностите, които ни предоставят те. Чрез техните гласове, които насочваме с дейността си към зависимата от нас партия, ние по същество променяме вота на образованите хора. Избраните от необразованите могат да променят икономическите приоритети на страната, от които ние най-много държим на ядрената енергия, могат да променят отношението на страната ни спрямо опрееделени страни, наш приоритет епадане на санкциите за Русия във връзка с Крим. Ние с работата ни в базите към Центъра може да променим дории геополитическата ни ориентация в желана от нас посока. Има и втори план - при почти еднакъв брой депутати в двете най-важни партии, депутатите на нашите необразовани избиратели могат да се превърнат в езича на кантара и да зависи всичко от тях, б. м. от нас. Така ние можем да се отървем от империалистическия грабеж, на който сме подложени вече 27 години и да се ориентираме към истинските ни приятели, братските славянски народи, притежаващи най-могъщите оръжия на света. Това сега е особено важно, защото част от нашите гласове мътната вълна на политическата реакция превръща в прослойка, която заработва за Ердоган. Нашиата цел вкараме в Парламента две сили, БСП и ГЕРБ, но нещата ще зависят от ДПС и така ще преутвъдим политическия модел - нещо което вършим от 1989 г. до сега. По този сценарий набутахме на американците Тръмп, като прогамата бе съобразена за работи в условия на президентска република, а не парламентарна, каквато е нашата и където нашата поледа на изборите е извън всяко съмнение.
   Този метод на работа на Центъра се наложи като световен модел. Благодарение на него ние спечелихме изборите в САЩ, в Молдова и в България, където нашите хора ще извършат промяна в името на народа, срещу империалистическия грабеж. Дано и тримата избрани с нашата подкрепа президенти вземзат пример от Егор Додон, който с декрет върна властта на народа в Молдова още в първия си работен ден. Не ни се получи този път в Австрия и Холандия, но пък нещата ще се получат във Франция и Германия. Нашите бази, въоръжени с програмите на Центъра ще се окажат решаващи за правилния избор на хората в тези държави.
   След напрегнатия труд по усвояване на програмите, с които инструктори на Центъра запознават местните кадри в базите, от Центъра ни разрешиха почивка на 5. 03.  Видяхме се свободни от лекции по усвояване на програмите им и се отдадохме на игри с компютърните програми.  Аз бях в новата луксозна база "Думускафадиегрек", където стана голяма веселба. Луковичните цветя от гр. Омск и Новосибирск - градовете, откоито се контролира работата ни - бяха цъфнали. Ирисът е покарал, разцветали подснежники, хванал се е и цариградският чимшир. Страхотно е. Забавлението ни бе да играем на комюптър, но чрез игрите да се упражняваме по програмите, които усвояваме. И ето каакво се получи:
   Зададохме на кибертърсачката "Доноос 1" -  последното достижение на киберспециалистите на Центъра -   да намери от къде водят началото си фалшивите новини. За 0, 17 сек. побучихме отговор, придружен с мотиви. 
   Първото назоваване на това понятие става през 1921 г. на седми ноемри по случай годишнина на ВОСР. По това време на Ленин мозъка се изпълва със сифилистични гуми, той умира, трябва на поста му да бъде турнат друг първи генерален секретар. Кой обаче, това трябва да се съгласува с Коминтерна и той изпраща в Москва официало лице да се срещне  с потенциалния зачестник на Ленин. Изпратена е г/жа Зюси Аршлох, комиисар на Коминтерна, каквато е сега г/жа Могерини в ЕС. Тя е приета от Надежда Крупская, отговаряща по онова време за работата на ВКП/б/, но и длъжна да развозва Ленин в инвалидната му колчика, защото той вече не може да ходи. За да се занимава повече време с Ленин, товарищ Крупская дава на г/жа Аршлох вестници Правда и Известия да ги чете и я оставя. На работната закуска обаче г/жа Аршлох казва, че в Правда нет известия, в Известия нет правда и този момент се счита за първия ден на раждането на фалшивите новини, които днес променят света като резултат от опростачването на хората от толкова много фалшиви новини.  Г/жа Аршлох сезира Крупская колко вредни са фалшивите новини, като привежда лъжата на Ленин още от средата на 1918 , поместена в Комсомолская искра, че ще изпрати трактори по селата да орат вместо конете. Научавайки за това селяните, които са умирали от глад изклали конете и ги изяли, а трактори нямало никакви, с което тази фалшива новина сбила окончателно деревните.

   Втора игра проведохме по програмата "Открий врага до себе си". Тя се провежда като се тегли информация за случаен обект. Един от оперативните работници предложи името Никола, друг предложи фамилия, Чернаев, подадохме на кибертърсачката на Центъра да ни намери такъв наш враг. Тя обаче извади 1009 наши врага, от които решихме да изискаме справка само за № 424, ето какво отпечата прогрмата:
   
    І Р-НО У-НИЕ МВР                                                   Строго секретно!
    Отделение ДС                                                           Екз. №2
    Линия: "ЦО"

                                                 СВЕДЕНИЕ

        СЪОБЩАВА: агент "Цветанов"            ОТНОСНО: Никола Чернаев -
        Приел: подп. Дойчев на                       цигулар в Музикалния театър,
        23. 11. 76 г. от 16 ч.                              засича се за първии път.
        в явочна квртира "Бор"

             Източникът съобщава, че негов приятел се е срещнал с Никола Чернаев от Музикалния театър - цигулар, на 17. 11. 76 г. Той е споделил впечатления от посещението си по Дунава в Съветския съюз - Сулина и е разправял, че руснаците нас и след 50 години не можели да ни стигнат. Били бедни и много изостанали. С приятели са били на почерпка и Чернаев е разправял следия виц: "На какво прилича България? - на банкетна зала на СИВ", който идвал у нас ядял и пиел и подаръци получавал, а народа го пращали в производството.

                                                                       "Цветанов"


         Справка по сведението:
         Чернаев е цигулар в Музикалния театър и често пътува в чужбина.
         Агентът е проверяван и може да му се вярва.
        ЗАДАЧА:
        Да изучават връзките на Чернаев и пред кои какви вражески изказвания ще направи.
         МЕРОПРИЯТИЯ:
         Препис от сведението ще се изпратии на VІ у-ние ДС за сведение и вземане на отношеение.
                                                                      Приел сведението ..../Дойчев/

      Написано в 3 екз.
      1 - СГУ-информация,
      2 . VІ у-ние на ДС
      3 - РД 35766/74 г.
      Изп: Дойчев
      Нап: Тодорова
      София, 25. 11. 76 г.

      Мое уточнение
      Към Сведението има резолюция на висш служител на ДС към другарите Милушев и Кутелов, което не можахме да разчетем цялостно. Те получават задача да се продължи работата над Чернаев, да се помогне на "Цветанов" да се насочи и към други вражески настроени музиканти в Музикалния театър. Явно, че тия двамата са агенти на ДС, инфилтрирани в Музикалния театър и често посещават явочната квартира "Бор". 
   Какви престъпници, да им .... майкята. Вместо да свирят на инструментите си, те против СССР вицове разказват!

     Този пример давам за да се види колко ефективни са програмитее на Центъра, с които ралотим. За стотни от секундата ние получаваме данни от масива на Центъра за обекти, които обучаваме в Центъра като оператавни работници, и така проверяваме само по името им цялото им агентурно досие, може ли да им се има доверие или са боклуци. Напомням, че бок на турски език означава човешко лайно, а фашкъ означава животинско. 

     Третият въпрос, който поставихме на търсачката да даде верният отговор бе комплексен:
     1. Защо срещу новите цени на билетите в Градски транспорт между проестиращите нямаше нито един циганин, макар те да ползват Градски транспорт най-много,
     2. Защо сред протестиращиите срещу новите цени на водата нямаше нито един циганин, макар техните чешми да текат деноонощно, защото си крадат крановете,
    З. Защо срещу ДПС, която етническа партия няма протести, а срещу ДОСТ, също етническа партия и то от същия етнос, има протести.

    Кибертърсачката този път се затрудни, въпросите са изключително трудни и отговарът дойде след 3,141  сек:
    На №1 - Защото циганите пътуват без билети!
    На №2 - Защото цииганите не плащат за вода! и 
    На №3 - Защото ДПС е партия на Путин, а ДОСТ е на Ердоган. 

    За четвърти път се заиграхме, като на кибертърсачката заложихме да ни посочи на кого принадлежи най-уникалния въпрос, който прави смисъл и носи и вълнува всички честни и прогресивни хора по света. Кибертърсачката намери най-умният въпрос, задаван през 2017 г. ето какво пита въпроситтелят:

     "Какво е мястото на прошката в комунистическата етика? Този въпрос е особено актуален, защото на човечеството му предстои рано или късно да навлезе в предверието на комунистическата обществена формация?"

   Програмата даде три опции - посочи тримата най-първи блогъри за 2017 г. които по единадесетобалната система са оценени с по 33 точки. Това са Господин борН, Товарищ блекИ и Другарят икономисТ. Всеки от тях може да е задал този въпрос, аз си мисля обаче, че той е зададен дори от по-висш нетов изявявач от тях, напр. бизнесменът Делян Славчев Пеевски. Като мотиви за успеха на тези тримата през настоящата години програмата посочи интелекта на един от тях, недостижим, умствените възможности на друг от тях, достигащи найзвисоките нива на човешкия разум. Интересното е, че един от тази Троица не притежава нито едно от качествата на другите двама, но пък има други качества - той е мтого уникален, много изключителен и много стопроцентов, което го прави хиперпорулярен. Тези тримата са нещо като Светата Троица в състав напр. какъвто е този на овчара, кучето и овцете или пък на една друга Троица - директора, партийния секретар ии председателя на профкомитета. Машината посочи тяхната любима песен, която за всичките тях е едно и съща, ще я приложа в линк. Аз също се уча от тази Троица как да мисля, на какви тема да пиша, да обичам България, а не чужди страни и поради това към Троицата чрез блога си изплащам едиин пролетен цветен поздрав. Поздравът ми е симвроличен - Вие сте като пролетните цветя, след Вас ще разцъфтят още други....
   Честита Ви пролет 20017!
     
image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image



image

  Винаги накрая става тъжно, на мен ми стана тъжно за самия мен. Питам се, ще достигна ли и аз до нивото, да гледат хората на мен като на цвете, да ме сравняват с разните видове цветя и да ме химнословят - нещо което сторват блогърите спрямо тази могучая Троица.  Не верю, однако надеюсь...

   Освен цветният подснежников поздрав към Троицата, поздрав и с любимата ИМ песен! 
    И последен поздрав към Троцата с любимото МИ стихотворение:

          Оран за Сталин

           На др. Гина Стоянова от МТС – Пловдив

 Тръгваш пред изгрев. Мислиш си: „Време е!

Сталин отдавна е буден във Кремъл.”

Спираш край блока. С поглед размерваш,

почваш напрегната сталинска оран.

Грееш от радост. А всичко край тебе

все за любимия вожд ти говори.

Гледаш: Наоколо трескав кипеж.

С тропот е пълна студената заран:

Трактори порят Тракийско поле,

както в страната на Сталин.

Долу, зад хълма, кумини димят –

Светят в небето гърлата им алени.

Тия машини за тор и цимент,

знаеш: Изпрати ги Сталин.

Как те вълнува днес всичко това!

С трепетни пръсти кормилото галиш:

Твоят могъщ и любим Универсал

също дойде от страната на Сталин.

Всичко е сталинско,

караш със жар,

караш до тъмно – щастлива, изкаляна.

В тая борба за висок урожай

Ти и самата си сталинец.

                              Дешко Дешков,

  /Справка от агентурното досие на поета:

 Роден през 1908 г. в село Брусен, Мездренско,

внедрен като ДВ б. м .Доверителна връзка в МТС – Пловдив./









Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184254
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031