Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 12:42 - Уведомително писмо до всички граждани на Република България
Автор: strannica Категория: Други   
Прочетен: 1630 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.03.2010 12:49


 ГЕНОЦИДЪТ „ГМО” - биологическо и психотронно оръжие НАРОДЪТ срещу СВРЪХ -НАГЛИТЕ Битката за защита  на България от генно изродените организми  продължава Част трета

Генно ИЗРОДЕНИ организми,растения,храни (ГИО)
Това е ИСТИНСКОТО име на онова с което искат да пропият земята ни, да завладеят телата ни и да манипулират съзнанието ни. Това е същността ,която се опитват да скрият зад привидно безобидния термин ГМО(генно модифицирани организми),наложен не случайно от заинтересованите корпорации и поставен като фасада пред обикновения човек.

Единствените хора,които твърдят,че ГМО(ГИО) са полезни са платените „учени” и поставени лица на „Монсанто”.

Всеки, който говори, че България ще пожъне невероятни успехи от вкарването им в страната ни и уверява,че изродените растения могат да бъдат контролирани в околната среда е лъжец.
Ако това беше така, как мислите, нямаше ли да са въведени първо в Англия, Италия, Австрия, Швейцария, Русия, където има пълна забрана??? Напротив.
Италия призовава страните от ЕС за „обединен фронт” за борба с този геноцид. Ние се присъединяваме към тях.

От друга страна е известен  фактът, че корпорация „Монсанто” е осъдена за подкупване на над 140 индонезийски правителствени служители, също така са платили за да се премахне Закон за изследване на въздействието върху околната среда,който им е пречил да си „шетат” безнаказано.
Осъдени са във Франция след задълбочено изследване във френските лаборатории за това,че лъжат за безопасността на предлагания от тях Раундъп, който всъщност се оказва отровен не само за вредителите на културите,но и за почвата, за растението,а и отровата се прехвърля в този, който ги консуматора.

Всеки,който говори,че законът се променя само в частта изисквана от ЕС е лъжец. Всеки ,който говори,че ще има строг контрол, че някаква буферна зона може да ни гарантира безопасност е лъжец. България е малка по територия и никой с никакви средства не може да спре  заразяването на почвата и цялата флора както и замърсяването на водата,което е неизбежна последица, когато се сеят генно изродените растения.
Дори при положения,че се разреши само на едно място да се сее от тях това е достатъчно във времето цялата страна да бъде заразена. И тогава къде ще предпочетат да отидат туристите от Европа и Русия?
В Гърция или Турция, която само преди няколко месеца гласува железен закон за пълна забрана за сеене на генно изродени култури и вкарване на пазара на продукти с ГИО съдържание?.

До тук само на бърз поглед се виждат резултати като унищожаване на българските сортове, унищожаване на туризма, провал в икономиката.

Страшно е да си представим бъдещето на децата ни след като опитите с животни, хранени с ГИО-храна показват,че второто поколение е с 50% смъртност и 50% слабо и болнаво, а 3-то поколение изобщо нямат.

Статистиката  в САЩ и Канада сочи за масово появяване в последните години на диабет втора степен при деца още от ранна възраст, също така рак и много други страшни заболявания.
Умишлено публикуваха информация, че в нашата храна има вече от тази отрова за да си мислим, че няма проблем.
Всъщност не е така.
Това е само зарибяващият етап и от него последиците също не са ама никак безобидни.
Само през миналата година има 38 000 нови регистрирани случаи на рак. И това е само началото на кошмара.
В Америка отдавна са в него и Американската асоциация по медицина на околната среда спешно алармира за незабавна забрана на ГИ-храните поради тежки чревни, чернодробни, бъбречни заболявания, диабет, рак и какво ли още не.
Там вече забраниха посевите на генно изродени култури и им търсят места по цял свят.
В същото време техният посланик в България направи писмено изявление във български в-к, че американският народ се храни с такава храна от 15 години и не само нямат проблеми, но са и най-здравата нация в света, а на нас невежеството ни пречи да мислим трезво и разумно.
 Каква наглост! Та се наложи да му се пише писмо с настояване да се извини на българския народ за наглостта и лъжите си. След това ни докараха съвсем умишлено председателя на Европейския парламент за да ни говори,че най-важното е да бъдем конкурентоспособни, че най-важният проблем  е енергийният, че са ни подготвили много милиарди, но не за биоземеделие и туризъм както си мислим, а „да развиваме науката”. Само дето не добави гласно,(но се подразбра)че с ГИО ще сме най-конкурентоспособни,а производството на биогорива от тях ще ни изстреля на върха на икономиката.
За необратимите вреди от това - нито дума. Връх в нахалството му беше заявяването,че и той бил против, но няма как да спечелим битката срещу ГИО. От къде на къде ще ни казва той дали ще спечелим или не?!? Та се наложи и на него да пращат писмо с искане да се извинява на народа ни.
Накрая и нашия председател на НС- Цецка Цачева изтърси злобно  на второто четене на закона:„протакането на закона няма да ви спаси,просто няма да ви спаси”!

            Е, не е ли ясно кой- кой е и какво цели?
Не става ли ясно,че нашето правителство е просто една марионетка на САЩ? Всичко това не е ли свръх-наглост?

Обаче, ние не сме рая както им се иска.
За нас не всичко е само пари и макар, че сме свикнали с бедността, с потъпкването на мнението ни от години, то този път няма да търпим, защото не става въпрос само за тук и сега.

Става въпрос за бъдещето на нашите деца,за бъдещето на планетата Земя.
Над 2000 учени от цял свят с отворено писмо до всички правителства искат пълна забрана на ГИО в околната среда.
Генно изродените растения унищожават естествените видове, изсмукват живителните сили на почвата и я превръщат в пясък след което на нея вече нищо друго не може да вирее.

Заробват земеделците, защото производителят на семената иска всяка година да се купуват само от него(по договор), да му  плащат всяка година патентно право ,а и да не ползваш вече семената им то те са заразили останалите  и не можеш да се откъснеш от дяволската въртележка.

Плащаш за нещо, което те убива физически, психически като в същото време те заробва финансово.
Точно по тази причина в Индия се самоубиха хиляди фермери, които попаднаха в този омагьосан кръг и не можаха да намерят друг изход освен смъртта.

Всичко това е само една нищожна част от информацията за ГЕНОЦИДА ГМО, който искат да ни наложат с голяма лицемерна усмивка.
Уверяват ни,че Законът се променя по начин,който ни гарантира защита,а в същото време не вратички,а цели порти се отворят за тази зараза.

Това е биологично оръжие и то най-голямото. Могат да залагат в семената не само какви да са добивите,но и всякакви болести. Който държи храната- държи народа. Ако слушкаме- ще папкаме, ако не слушкаме- няма да папкаме.

Монсанто е бивша военна компания ,а колко е „бивша” след като посланикът на САЩ ,който се явява официален представител на ЦРУ изказва мнение идентично с целите и действията на ”Монсанто”?.

Сами преценете според изложеното до тук дали планът им е просто безобиден бизнес или план за зловещ контрол над света.
Най-ироничното е,че в един момент нещата няма да бъдат под контрол на човека.
Земята просто ще ни заличи от себе си,защото човешката наглост и безобразие отдавна минаха всички граници на търпимост.

Трудно е здравомислещия човек да си представи що за зло е това,което така безпощадно прави пари за сметка на здравето на хората.
Ваксини, лекарства, нефт, наркотици, генно изродени растения и животни(вече има патент за прасе,риби)-всичко е част от този план.

Истината е, че се борим със самото зло,а който както иска така да си го дообяснява.Те имат надмощие заради парите,но това е само привидно и временно. Повярвайте!
  ИМА ИЗХОД И ТОЙ  Е САМО ЕДИН: ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ГЕННО ИЗРОДЕНИТЕ ОРГАНИЗМИ, РАСТЕНИЯ И ЖИВОТНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И ЦЕЛИЯ СВЯТ. СЪЗДАВАНЕ НА ЗАКОНИ, КОИТО ГАРАНТИРАТ ТОВА България се гордее с чистата си земя,с хубавото си слънце,с невероятната природа, която Бог ни е дал . Няма чужденец,който да стъпи в България и да не се възхити на това,което представлява като природна даденост. Жалкото е, че ние самите не я ценим и не я пазим така, както е редно,но който не оценява това, което има,рано или късно му се взема.Такива са неписаните законите в природата.
Ние искаме да знаем,че надписът „произведено в България” ни гарантира най-високо качество.
Искаме това да е запазена марка и най-високо ценена стока в цял свят.
Искаме нашата продукция да е с доказан екологичен произход и запазени вкусови качества,с каквито до сега сме известни.
Искаме нашето земеделие да процъфтява, а фермите ни да бъдат най-добрите в Европа и дори в света.
Искаме да бъдем пример с производството си както в хранително-вкусовия,така и в текстилния отрасъл.
Искаме да спасим не само традиционните български сортове, роза, памук, слънчоглед, пшеница, царевица, зеленчуци, плодове , но и всички други естествени култури у нас, така както природата ги е създала.
Искаме да бъдем райско кътче на Земята.
Хубавото е, че всичко това е съвсем реално, защото го имаме.
Трябва само да го пазим и доразвиваме.
Ние искаме всичко това за нас, за вас, за децата на България и правим каквото съвестта ни диктува и до колкото можем. А вие?

Призоваваме всички да използват българския термин генно изродени организми (ГИО) или „геноцида ГМО” вместо умишлено наложения американски термин генно модифицирани организми (ГМО), който е подвеждащ и не „говори” за същността и последиците.

Също така в него е заложен код да приемаме уродливите творения с минимална съпротива, код който действа като психотронно оръжие и всеки път, когато изричате „НЕ” на ГМО”се връща към нас като бумеранг.
Термините „генно изродени организми,растения,животни” и „геноцида ГМО” елиминират нежеланата манипулация над хората.

Всеки един от нас,във всеки един момент със всяко свое действие, мисъл или бездействие, служи  на светлината и доброто или на тъмнината и злото.

Изборът е изцяло наш и нека бъдем бдителни за да не „работим” несъзнателно против себе си и природата
  ДА СЛЕДВАМЕ ЗАВЕТА НА КУБРАТ „ЗЕДНО СМЕ СИЛНИ” Ние вярваме,че изключително силният български дух оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество ще се прояви и сега. Да кажем заедно „НЕ” на генно Изродените организми, растения, животни и храни в нашата свидна БЪЛГАРИЯ   Фондация „Да отключим себе си” за допълнителна информация,документ. филми –www.bgzemia.blog.bg; bg.foundation@abv.bg

ПП.Размножете тази листовка и я разпространете,това ще бъде част от твоя личен принос

http://bgzemia.blog.bg/politika/2010/03/16/quot-gmo-quot-kod-koito-deistva-na-podsyznanieto.511804


Тагове:   България,   писмо,


Гласувай:
3



1. strannica - Един коментар на bgzemia
18.03.2010 13:09
bgzemia - още едно доказателство за това,че са ни продали
17.03 22:12

Така,ами ако ви кажа,че монсантовците сключват със земеделците 5 годишен лизинг и се договарят да сеят поне на 5 декара от изродените култри за да видели каква е разликата в добива,как ще реагирате?
Не знам само дали ги задългават или някак си доброЗорно ги убеждават. Хората нямат много пари с тази криза и като не са информирани колко му е да се подлъжат и да си засеят ей така на 5 декара само,а кой ти гледа отстояния и пчели,никой няма да разбере.
Една жена по форумите някъде беше споделила,че още миналата година са я убеждавали да смеси ГИО с конвенционалните и щял да й се вдигне добива,никой нямало да разбере....такива били агитациите.
Сега продължават,но доста по-уверено. Значи са напълно сигурни,че закона ще е в тяхна полза.Продали са ни онези гадове и сега само спускат сатъра

а четохте ли това,копнах го от бгмама"Който не е чул за следващите "велики" достижения-"новите" храни да прочете.-
" Към "новите храни" ще спадат и продукти от клонирани животни и от поколение на клонирани животни, както и екстракти от яйчен жълтък и картофен протеин, наситени с изкуствени добавки". Естествено Нона Караджова участва и в тази комисия към ЕС. Имаме "отсрочка" от 2-3 години, докато СТО и ЕС решат как точно да ни прецакат и кой да гушне комисионните. Информацията е от 15.03 от БНТ. Както казах инфото е на един клик разстояние, ама ако има кой да чете"
Значи наглост след наглост,да не можем да насмогнем на кой фронт да се бием. До сега изродени растения,а сега ни почват и с клонираните животни.Изобщо взеха ни за опитни мишки и до като народа не излезе с вили и мотики май няма да стане.

http://bgzemia.blog.bg/politika/2010/03/16/quot-gmo-quot-kod-koito-deistva-na-podsyznanieto.511804
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1500672
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985