Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2012 16:14 - Грубо погазване на достойнството и основни права на наши съграждани!
Автор: strannica Категория: Новини   
Прочетен: 5275 Коментари: 8 Гласове:
18

Последна промяна: 12.07.2012 16:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Жители на "Столипиново": Не ни допускат до басейните в Пловдив!

Представители на малцинства в Пловдив се жалват от недопускане до два от басейните в "Тракия", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Оплакванията на лицата са постъпили в централата на ДПС в града, а протестната декларация (!!!!) бе прочетена днес по време на сесията на ОбС.   Няколко жители на кв. "Столипиново" решили да се разхладят в единия от басейните в района, но охраната не ги допуснала с мотива, че няма места при наличието на много свободни такива. При друг случай, отново на лица от този квартал им е поискан вход от 35 лв., при условие, че за всички посетители цената е 8 лв. При някои ситуации се е стигало дори до намесата на органите на реда, които на място са решили проблема и са предотвратили по-сериозни инциденти. 

"За съжаление в последните няколко дни ставаме свидетели на грубо погазване на достойнството и основни права на наши съграждани (ох, завалиите... а задълженията на нашите съграждани????? осигуровки, данъци, ток, вода, да не ми крещят като изтървани маймуни в автобуса и влака, а да се държат като хора......???). Ще следим и категорично ще се противопоставим на всякакви случаи на дискриминационно отношение", се казва още в декларацията.    Общинският съветник от ДПС Бранимир Иванов заяви, че ще сезират Комисията по дискриминация, а кметът Иван Тотев беше категоричен, че Община Пловдив не подкрепя такива дискриминационни прояви.
(C) Plovdiv24.bg | Източник:http://news.plovdiv24.bg/366040.html#ixzz20PfzIfDi
 








Гласувай:
18



1. ferdi - :)
12.07.2012 16:54
Само твоят коментар в синьо ми харесва ;) другото...
цитирай
2. kostas - НАТРАПНИЦИ ,Е ПРАВЕЛНАТА ДУМА !...... НАГЛИ НАТРАПНИЦИ !!!
12.07.2012 17:03
* основни права на наши съграждани * (ох, завалиите... а задълженията на нашите съграждани????? осигуровки, данъци, ток, вода, да не ми крещят като изтървани маймуни в автобуса и влака, а да се държат като *

*********************************************************************
РЕШЕНИЕТО Е ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ! ВЕЧЕ СЕ ПРАКТИКУВА В НОРМАЛНИЯТ СВЯТ НО ТУК НЕ ТИ ДАВАТ ИНФОРМАЦИЯ!!
цитирай
3. strannica - Другото
12.07.2012 19:01
ferdi написа:
Само твоят коментар в синьо ми харесва ;) другото...


очеизвадно е поредната проява на "политкоректност" - която в България се превръща в дискриминация и геноцид - но срещу българите...
цитирай
4. strannica - Химическа кастрация
12.07.2012 19:58
kostas написа:
* основни права на наши съграждани * (ох, завалиите... а задълженията на нашите съграждани????? осигуровки, данъци, ток, вода, да не ми крещят като изтървани маймуни в автобуса и влака, а да се държат като *

*********************************************************************
РЕШЕНИЕТО Е ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ! ВЕЧЕ СЕ ПРАКТИКУВА В НОРМАЛНИЯТ СВЯТ НО ТУК НЕ ТИ ДАВАТ ИНФОРМАЦИЯ!!


и изобщо - цялостно сриване на организма на младите момичета вече има и у нас - средството се казва "ваксина срещу рак на маточната шийка" - едно пълно безумие.
Чудя се колко "напредничави българки" ще го причинят на момиченцата си и в същото време - колко циганки?

То всъщност и законовите положения за педофилията само да се прилагаха спрямо циганите - пак щеше да е нещо. Ама не - нямало как да стане, защото такива им били традициите, моля ви се! Като го чух това за пръв път как един надут пуяк го обясняваше с напълно сериозен тон - направо щях да падна от стола.
Ами те утре може да искат да влязат у нас и да си изнесат каквото им хареса и ако не искам да ги пусна, да пропищят, че такива им са традициите и традиционния начин на препитание и аз им погазвам правата и ги дискриминирам като етнос със своя култура и традиции!
цитирай
5. sparotok - !
12.07.2012 20:07
Лошата лична хигиена дава пълно право на охраната да откаже достъп на лице до басейн. Съмнение, че някой е носител на за заразни болести (хепатит, заушка), също дава право на охраната да не допусне въпросното лице в място, което е посещавано от много хора...

Относно ваксината против рак на маточната шийка си абсолютно права, това си екперимент не само със здравето на младите хора...но и с бъдещето ни.

Тези, които оправдават педофилията защото била ..традиция (!), заслужават наказание ... Не е виновен този, който яде баницата, виновен е този, който му я дава.

Ако всичко бе до традиции...ами то ние имахме традиция да правим чаши от черепите на враговете ни...Дали ще ни позволят да си пазим традицията:)
цитирай
6. diso - Като е за традиции - що ни барат ракийката, и карантийката, и...
12.07.2012 21:39
Като не съм видял конкретния случай, не мога да го коментирам, но имам мнение по въпроса... по принцип.
В едно от заведенията, където понякога обядвам, ходят и много цигани - тихи, прилично облечени и чисти хора. Съответно, никой не ги гони и никой не се възмущава от присъствието му. Това, което ме дразни там е изобилието от просяци - преобладаващо българи:((
Друго заведение - питейно, затвори, защото се бяха полакомили да пускат цигани, а циганинът като се напие...
Известните ми случаи на недопуснати в заведение или изгонени цигани, сочат, че или са били видимо пияни и са създавали проблеми, или са били мръсни и смърдящи, или твърде шумни и не са се съобразявали с направените забележки.
цитирай
7. lightsaber123 - Дискриминирани сме ние българите, а не циганите
17.07.2012 07:14
Аз лично не искам да има цигани в басейна, в който съм аз защото у преобладаващата част от циганите са налице:

- лоша хигиена
- незачитане на спокойствието на останалите на басейна
- липса на каквато и да е култура
- крадат.

Има и още, но решавам да спра дотук. Който иска да посещава публичен басейн би трябвало да се съобразява с някои правила за да бъде допуснат там. Няма как да е иначе. Не може да влезнеш в басейна да извадиш сапунче и да започнеш да си правиш баня примерно.

Циганите са напаст и винаги се измъкват безнаказано. Ще ви споделя един случай. Обаждам се аз на ЧЕЗ да кажа, че съм видял цигани да крадат ток - от ЧЕЗ ми казват че не могат да направят нищо по случая.

Хайде някой защитник на циганите да започне да краде ток, да видим как ще реагира, ЧЕЗ.
Някой да реши да не спазва законите по цигански тертип и да видим дали държавата няма да се обърне с цялата строгост на закона. Но, когато става въпрос за цигани - "горките те". Изобщо не са горки. Тази напаст ако някога изчезне от България - примерно се премести на друго място - един проблем по-малко.
цитирай
8. strannica - Наскоро
21.07.2012 13:16
във ФБ имаше вопъл на една жена от Пловдив: попаднала случайно в някакъв списък на "злостни неплатци" в пловдивското ВиК. Разбира за това, когато отива да си плати редовната месечна вноска за водата, след като миналия месец на същото число си е платила най-редовно за предишния месец. Казват й, че е "злостен неплатец", тя, естествено, е шашната, на което следва великия чиновнически отговор: "Как да не сте, КАТО ВИ ИМА В СПИСЪКА!" Изисква жената да го види този списък и наистина е там, като впоследствие се разбира, че наистина е станала грешка и жената се оправила. Но най-ОМЕРЗИТЕЛНОТО в този списък /жената отначало не повярвала на очите си/: срещу име, презиме, фамилия - данни с колко е просрочено плащането за водата и съответно дължимата сума. Срещу някои имена просрочването стига до 14 (!!!!) години (!!!!). Следва най-интересното....музика свири туш!...срещу всички тези имена написано "РОМ", "РОМ", "РОМ", "РОМ".......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1505236
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985