Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 22:52 - Катуница: Политкоректност и толерантност ли ?!?!?!?!?!? Докога ?!?!?!?!?
Автор: strannica Категория: Политика   
Прочетен: 2358 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 29.09.2011 23:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Приятели,

Наблюдавахме Циганско слово на омразата…, прераснало в умишлено убийство от етническа омраза…!!! 

А според Бойко проблем били горящите къщи, а не етническите УБИЙСТВА…?!?!?

УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:
1. „След многократни обиди „ГЯУР”(Слово на омразата от страна на внуците на „циганския цар”) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА ЦИГАНСКИТЕ ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...
- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на „царя” на местните бандити)…, а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!

Наказателен Кодекс:
„Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.
(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със цигани).
(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично „Цар” Киро).
(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков…).

2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: 
„ - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро...” „В Катуница се командироват специални части от цялата страна."

Изводи:
- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски „цар” да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА… 
- Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО „РАВЕНСТВО”… и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

- Циганина има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си…!!!

Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ… изречен от Министъра на МВР Цветанов…:
„ - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.”

Признания на министъра и неговите Изводи: 
1. В България цари Цигански терор и ТОВА Е ДОБРО…
2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО…
3. Циганския терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО…
4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА…!!!

Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ…

И НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР…!!!

rumen221
dnes.bg




Неуважаеми от мен български политици, парламентаристи, съдии, прокурори, главни секретари и журналисти,

Убийството в Катуница извършено от  приближени на циганският мафиотски бос „Цар Киро“ не е инцидент, нелеп инцидент, нещастен случай и разните там други термини, които умело използвате за потуляне и омаловажаване на станалото, случилото се е предумишлено убийство.

Неуважаеми г-н премиер, случаят не е криминален, а политически. Именно безхаберието и закрилата, която подобни известни с престъпната си дейност лица получават от държавните институции руши Българската държава. Тази закрила те получават не от днес, така както и тяхната престъпна дейност е известна на българските граждани не от днес. Пренебрежението което тези престъпни елементи показват към законите на държавата, прави този случай политически. Подкрепата, която тези престъпни елементи оказват на политическите партии за закупуването на гласове, прави случващото се политически актуално. Това не е просто криминален случай, това е поредният криминален случай извършен от тези престъпни елементи, поредният!

Отговорът на гражданите на Република България не е анархистка проява, безредици, заплаха за етническият мир или заплаха за гражданска война, а опит за налагане на Закона. Опит за възцаряване на справедливостта , така както се чувства в сърцата им, такава, каквато вие дълги години отказвате и нежелаете да въздадете. Именно вашите действия, за постоянно потулване и омаловажаване на подобни груби, тежки криминални прояви е доведе до случващото се в момента в Катуница. Вие смесихте престъпния свят с политическия, демокрацията с далаверата, властта с облагодетелстването. Не обвинявайте хората за техните реакции, те са плод на вашата политика.

Не българските граждани нагнетяват напрежението. Това напрежение е нагнетено от вашата продажност, надменност, подлост и безхаберие през дългите години на така нареченият преход. То не се нагнетява в момента, то в момента избухва.

Да има толерантност, етническа търпимост и разбирателство зависи не от гражданите, а от това как управлявате и прилагате закона спрямо отделните български граждани. На вас е делегирано правото да налагате законността, и вашата бездарност, алчност и наглост, са виновни за това случаят в Катуница да е политически, а не криминален. Вие сте виновни за случващото се, вашите действия на политическата и държавническа сцена доведоха до тази трагедия.

Това което се случва е бъдещето на България, такова каквото вие го изградихте. Единствено и само, когато закона стане еднакъв за всички не само на думи, но и на дела, тогава и само тогава има шанс България да се измъкне от хаоса, който я обзема. Всичко е във вашите ръце, не прехвърляйте топката на гражданите, те търсят това, което вие не успяхте и не пожелахте да им дадете.

http://neverojatno.wordpress.com/

image





Тагове:   Катуница,


Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nkf - Ами до тогава, докогато биват тъ...
25.09.2011 00:04
Ами до тогава,докогато биват търпяни тези глупости.Имам предвид политкоректността и толернатността.Под тези лозунги се вършат убийства над Българи.
цитирай
2. syrmaepon - Въпросът е че
25.09.2011 09:00
тъкмо политиците се ползват от услугите на етноса - купуване на гласове,източване на ддс и други подобни,затуй трябва да са неграмотни,безработни....
цитирай
3. sparotok - !
25.09.2011 21:24
Съгласен съм с всяка твоя дума, трагедията в Катуница нямаше да се случи, ако управляващите се бяха погрижили да има законност...май обаче тях самите ги е страх от законността?
цитирай
4. strannica - ...
25.09.2011 21:56
Законността е последната им грижа.
Изгодно им е. Изгодно е на абсолютно всички големи играчи в политиката. Да има едно диво, невежо и многобройно етническо малцинство. Както и да има едно постоянно тлеещо етническо напрежение, което при нужда може да бъде насочено както и накъдето им трябва.
Това, което се случи в Катуница, е изпипано като по учебник. Оценка за сценаристите и изпълнителите: 6+ за арогантност, цинизъм и безчовечност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1506500
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985