Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2012 22:16 - ЗЕМЯТА СЕ НУЖДАЕ ОТ БУНТОВНИЦИ
Автор: strannica Категория: Политика   
Прочетен: 3538 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Всичко, което е необходимо, за да триумфира злото, е добрите да не предприемат нищо."

Едмънд Бърк

    Едно пътуване от хиляда мили започва с една стъпка и трансформацията на човешкото разбиране може да започне с една мисъл и един бунтовник.

    Всяко подобрение в положението на човека е произлязло от някой, който се е опитвал да промени хода на събитията и е говорел открито, независимо от последствията. Тази личност е вътре във всеки от нас. Бунтът и желанието за положителна промяна е в основата на човешкия дух.

Но какво е бунт?

    Смисълът на думата често е разбиран погрешно. Много от онези, които са ме апострофирали и са се присмивали, когато съм говорил на обществени места, са били с впечатлението, че са бунтовници. И при все това те са слуги на системата, вършещи точно онова, което са програмирани да правят - да разклащат устоите на всеки, които е подготвен да оспори нейния контрол. Бира и подигравки не са бунт. Други виждат бунтовниците като хора, които повеждат война срещу Държавата. Сигурен съм, че онези в Северна Ирландия, които всеки ден убиват и осакатяват, се мислят за бунтовници. Но отново те са просто марионетки на Луциферното съзнание и Братството, действащи и от двете страни. Бунтът, за който говоря, не включва въоръжени въстания или каквото и да е насилие. Това е бунт срещу индоктринирането и контрола над ума; отказ да бъдем програмирани и минута повече от "ценностите", наложени ни от други поколения и от свръхроботите в политиката, икономиката, науката, религията и мрежите на Братството.

    Да мислиш самостоятелно и да притежаваш смелостта и куража да живееш според вярванията си - това е бунт.

    От него ще произтече промяна във всеки аспект от живота на Земята. Този бунт ще се прояви през периода на прехода в отказа да се сътрудничи на системата и на елита на Братството. Пробуждащите се хора ще търсят начини да се откъснат колкото е възможно от зависимостта от нейните деструктивни заблуди. Те ще имат куража да говорят високо и убедено, защото ще знаят, че Бунтът на роботите не може да бъде спрян. Не е моя работа да казвам на хората какво да правят. Нямам нито желание, нито охота за това. Но подкрепям кампанията за несътрудничество и мирна съпротива, която набира скорост по целия свят. Вярвам, че тя ще продължи да се разраства и че някои от нейните проявления биха могли да са:

• Бойкот на всички банки, които правят пари от нищото и начисляват лихва върху тях. Надявам се, че хората ще изтеглят парите си от тези банки и дори ще откажат да плащат лихва върху заемите си. Последното решение трябва да е добре координирано, така че милиони да го направят по едно и също време.

• Подкрепа на банките на общностите и етичното банково дело, което инвестира в проекти, предназначени да облагодетелстват хората и планетата.

• Отказ да се сътрудничи на училища, университети и правителствени министерства във всяка страна, докато не получим свободен поток от информация за онова, което наистина се извършва в тайна, и за цялото налично познание.

• Постоянни седящи демонстрации, мирно окупиране и масови протести пред правителствените управления във всяка страна, особено при ключовите играчи като САЩ, Русия, Великобритания, Австралия, Япония, Европейската общност и Обединените нации.

• Мирно оспорване на всички тържествени случаи във всяка страна, докато не ни бъде казана истината, и затваряне чрез масови седящи демонстрации на пътищата и входовете към парламентарните сгради.

• Масова мирна съпротива срещу проекти, които вредят на околната среда. Ако се сблъскат с такива протести навсякъде, властите скоро ще трябва да преосмислят нещата и да се вслушат.

• Бойкотиране на всички съдебни дела, които могат да възникнат от подобни действия, и масови седящи демонстрации пред съдилищата за разстройването им.

• Бомбардиране на програмите с открит телефон и програмите с участие на публиката с въпроси и информация за тайното правителство и какво могат да направят хората, за да спрат неговите манипулации.

• Протести и седящи демонстрации пред централните управления на медийните организации, докато не откажат да бъдат пудели на Братството и не започнат да съобщават истината на хората. Бойкот на вестниците, обслужващи системата.

• Същото пред централните управления и клоновете на масоните във всяка страна и окръг и незабавна оставка на всички членове на масонските и други тайни организации, които вече не искат да бъдат използвани като параван за манипулирането на света.

• Отказ да се гласува или да се подкрепя всеки политик, който откаже да разкрие дали е член на тайно общество или с кого е тясно свързан. Отказ да се подкрепя всеки политик, който е член на която и да е прикриваща организация на Братството от рода на Съвета за международни отношения, Тристранната комисия или в Лондон - свързан с Кралския институт по международни въпроси.

    Трите най-важни думи тук са мирен, решителен и непрекъснат. Онези, които служат съзнателно или по-често несъзнателно, на силите, които ни контролират, не заслужават нашата омраза. Те се нуждаят от нашата любов и ние трябва да протестираме със смях и веселие. Те не знаят какво правят и също са затворници. Винаги ми е тъжно, когато някой протестира срещу действията на крайно десните групи с агресия и омраза в сърцето си - същите емоции, които мотивират крайно десните. Ние трябва да протестираме с любов, защото това е енергията, която искаме да разпрострем из света. Но нашата любов не трябва да бъде сляпа, тя трябва да бъде мъдра. Ние трябва да помним, че в света на Братството черното е бяло, а бялото е черно. Помнете също, че мълчанието е удобно. Време е да помислим, да поемем отговорността и да заговорим и действаме срещу мълчанието, тайната, тиранията. Братството знае каква заплаха са за техните амбиции личности, които мислят самостоятелно и откликват с действия:

"(Ние искаме да) обезкуражим всяка лична инициатива, която би могла да попречи на нашите дела. Няма нищо по-опасно от личната инициатива; ако зад нея стои гений, такава инициатива може да постигне повече, отколкото биха постигнали милиони хора, сред които сме посели раздор." (Протокол 5)

    Един индивид може да промени нещата. Ние не сме безпомощни, а манипулацията не е непобедима, нито пък злините по света - непреодолими. Зависи от вашето душевно състояние. Проблемите могат да се превърнат в решения с промяна на мисълта.

    Ако ще връщаме свободата на Земята, трябва сериозно да изтормозим системата, за да разбере, че роботите вече няма да й сътрудничат. Няма да бъдем лъгани и манипулирани. Ние сме милиарди, а онези, които управляват тайното световно правителство, са шепа хора. Те не могат да наложат волята си на нас, освен ако ние не им позволим. Робот ли ще бъдете, или бунтовник? Това е вашият избор, защото няма да има средно положение.

    На пръв поглед бунтът може да изглежда обратното на мир и любов, но аз не вярвам, че е така. В цялата книга решително поставях под съмнение мисловните модели, които контролират икономиката, политиката, медиите, науката, религията и части от Новата епоха. Някои може да сметнат това за присъда. Но всички ние сме отговорни за онова, което става от времето на Атлантида, и всички ние сме вършили неща, които не би трябвало да правим. Безсмислено е да се опитвам да бъда по-светец от вас и да съдя другите от тази високомерна и погрешна перспектива. Да говорите открито против отрицателните мисловни модели не е произнасяне на присъда и не означава, че не обичате хората. В края на краищата, какво е любовта? Да обичате означава ли да пренебрегвате онова, което тези модели причиняват на хората и планетата? Трябва ли щом обичате, да казвате, че всичко е наред, и че няма нужда да променяме действията си? Да обичате означава ли да избягвате да разстройвате някои хора, когато, ако говорите открито, може да успеете да предупредите други за опасностите и експлоатацията? Мисля, че не. Има моменти, когато любовта означава да кажете истината в очите, ако това е нужно за положителната промяна. В едно от най-важните послания, които са ми били предавани, се казваше:

    "Истинската любов не винаги дава на получателя онова, което би искал да получи, но винаги дава онова, което е най-добро за него."

    Или, за да прозвучи по-скромно, онова, което вярваме, че е най-добро за него. Срещал съм много хора, които мислят, че протестът и преките действия, били те и мирни, за които се застъпвам, са нелюбящи. Не бих се съгласил с това и смятам, че докато не започнем кампания за несътрудничество със Системата, ще позволим на елита на Братството да извърши някои отчайващо неприятни неща като последица от нашето бездействие. В тази книга се промъкнаха някои негативни теми, но те нямат за цел да стряскат, а да информират и предупреждават. Не се страхувайте. Очаква ни нова зора и тя ще сложи край на тези ужаси.

    Ние сме на прага на една неразбираема промяна, докато Майката Земя отново се присъединява към останалата част от Вселената и повишава своето съзнание до по-високо измерение на любовта и хармонията. Когато си мислите за всички прекрасни неща, които стават в света, дори на фона на описаното от мен, помислете какъв ще бъде животът, когато това разрушение и дисхармония изчезнат. Този ден е близо. Ние ще осъзнаем истината, че човечеството не е зло или глупаво, а любящо, интелигентно и преливащо от любов и творчески сили, на които отчаяно иска да даде израз. Понякога нещата може и да не изглеждат така, но за това си има причини, както видяхме, и периодът на благоприятни възможности за Луцифер е почти към края си.

    Ние ще обичаме Земята и ще се обичаме едни други. Ние ще обичаме онези, които ни обичат, и ще обичаме онези, които ни мразят. Ние няма да правим избор между тях, защото всички сме ние и ние сме всички. Ние сме едни други и истината за това отново изплува в нашето съзнание. Отворете сърцето си, следвайте сърцето си и вашият живот и целият живот на тази планета ще се трансформират.

    Ние сме тук, за да променим света. Избрали сме да дойдем и нашето време е дошло. Ние не трябва и няма да се провалим.

 Из  "Бунтът на роботите"  

 Автор: Дейвид Айк

http://eltimir.ucoz.ru/news/zemjata_se_nuzhdae_ot_buntovnici/2011-11-20-2540Гласувай:
9
01. sparotok - бунт
09.02.2012 17:22
Не споделям всичко казано от Дейвид Айк, но съм съгласен с това, че не се ли противопоставим на порочната система, тя ще ни превърне в бездушни роби. Вече се е започнало...но пък и пробуждането започна, дано само не го задушат с нова световна война...
цитирай
2. strannica - ...
11.02.2012 09:47
sparotok написа:
Не споделям всичко казано от Дейвид Айк, но съм съгласен с това, че не се ли противопоставим на порочната система, тя ще ни превърне в бездушни роби. Вече се е започнало...но пък и пробуждането започна, дано само не го задушат с нова световна война...


Най-главното според мен е това /всичко останало е следствие и нюанси, които всеки подрежда според собствената си житейска ситуация/:

"Да мислиш самостоятелно и да притежаваш смелостта и куража да живееш според вярванията си - това е бунт."

Ако нямаш самостоятелно мислене и - което е още по-важно - смелост да живееш според разбиранията си /дори да изглеждаш маргинален, ненормален и т.н/ - ти ставаш роб - просто няма трети вариант. Или - или.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1309258
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8983